Boutique

VABO heeft een ruim assortiment deurklinken zodat uw deur helemaal naar wens is. Naast onze standaardmodellen bieden wij ook designmodellen aan van gerenommeerde kunstenaars. Ter inspiratie vindt u hieronder een greep uit het assortiment van Formani®.

Meer informatie

Bezoek onze showroom

Krijg gratis advies op maat en sta versteld van ons aanbod in onze showroom.
Meer informatie

Designers

PIET BOON
PIET BOONNederland
Studio Piet Boon is een multidisciplinaire designstudio. Wereldwijd actief en gespecialiseerd in totaalconcepten. Het in balans brengen van functionaliteit, schoonheid en individualiteit kenmerkt hun ontwerpen.

BERTRAM BEERBAUM
BERTRAM BEERBAUMNederland
Bertram Beerbaum staat voor het genieten van design. Samen met zijn partners creëert hij een verrassende combinatie van materialen en design waardoor functionele producten een twist krijgen.
BOB MANDERS
BOB MANDERSNederland
Bob Manders is een architect die het verleden combineert met een passie voor innovatie. Hij maakt gebruik van het beste uit zijn eigen Nederlandse erfgoed – zoals Rembrandts gebruik van licht – en combineert deze met architectonische principes van erkende meesters van Vitruvius tot Le Corbusier.
TORD BOONTJE
TORD BOONTJENederland
In de ontwerpen van Boontje worden harde elementen vaak vervaagd door zachte elementen, waarbij inspiratie wordt gezocht in de natuur en gebruik wordt gemaakt van vele verschillende vormen en lagen om de verbeelding te prikkelen van en emoties op te roepen bij aanschouwers.

EDWARD VAN VLIET
EDWARD VAN VLIETNederland
Sinds 1990 leidt hij Studio Edward van Vliet, een internationaal designbedrijf dat in opdracht van zowel particulieren als musea, hotels, resorts en kantoren werkt.
Door de disciplines design, architectuur en lifestyle te combineren creëert hij complete werelden waarin elk aspect van het interieur evenveel aandacht krijgt.
JAN DES BOUVRIE
JAN DES BOUVRIENederland
Jan des Bouvrie is de pionier van Dutch Design. Hij heeft de weg vrijgemaakt voor Nederlandse ontwerpers op het wereldtoneel. Het hart van al zijn werk is gebaseerd op symmetrie en zijn wens om dingen tot de eenvoudigste vorm te reduceren.
LAZARO ROSA
LAZARO ROSASpanje
Lazaro Rosa vindt zichzelf een ‘urban archaeologist’ en stijljager die een eclectische mix brengt van invloeden uit zowel de stedelijke straten als de sereniteit van de Balearen.
MATHIEU BRULS
MATHIEU BRULSNederland
Zijn werk is gepubliceerd in talloze magazines. In 2011 werd er zelfs een tentoonstelling gewijd aan de ontwerpen van Bruls en Co. Naast creatie is het delen van kennis belangrijk voor Mathieu Bruls. Hij verzorgt lezingen voor diverse onderwijsinstellingen in Europa en doceerde van 1993 tot 2011 aan de Academie voor Bouwkunst Maastricht.